proc se neotvira verze s 64bit

Obecné dotazy k ovládání a používání FL Studia a řešení problémů s FL Studiem
ejay :)
Příspěvky:
44
Registrován:
29 zář 2015 11:55
zdravim,chtel jsem se zeptat proc kdyz otevru 64bit verzi flstudia a nasledne projekt ulozim se mi po otevreni otevre projekt ve 32bit verzi a tudiz s mensi memory metrem takze do toho nemuzu davat "narvane" pluginy nebot mam pamet hned plnou.

Uživatelský avatar
produkční superstar
Příspěvky:
730
Registrován:
17 lis 2012 17:01
Oblíbené žánry:
UK Hardcore, Hands UP, Hardstyle, Trance, Italo...
Bydliště:
Mars
No tak dej otevřít FL soubory jen v 64bit FL, ne?

ejay :)
Příspěvky:
44
Registrován:
29 zář 2015 11:55
otevru prazdny projekt ve 64bitu,potom ho ulozim a kdyz ho znova otevru,ten stejny projekt, tak se mi neotevre ve 64bit ale uz jen ve 32bit.Pro me je to uz docela dlouho zahada,proc to takto dela.

Uživatelský avatar
produkční superstar
Příspěvky:
730
Registrován:
17 lis 2012 17:01
Oblíbené žánry:
UK Hardcore, Hands UP, Hardstyle, Trance, Italo...
Bydliště:
Mars

ejay :)
Příspěvky:
44
Registrován:
29 zář 2015 11:55
uz jsem na to taky prisel:)jinak dik

Uživatelský avatar
produkční superstar
Příspěvky:
730
Registrován:
17 lis 2012 17:01
Oblíbené žánry:
UK Hardcore, Hands UP, Hardstyle, Trance, Italo...
Bydliště:
Mars
OK, panéé. :great:

ejay :)
Příspěvky:
44
Registrován:
29 zář 2015 11:55
ve windows 10 neni problem to uz otevrit,ale na starsim pc ve windows 7 v Nabidce otevrit jako 64bit nevidim


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host