Místo ASIO používám Primární ovladač zvuku, protože mi ASIO nefunguje

Dotazy ke kvalitě zvuku, samplům a syntéze, jak udělat zvuk nebo efekt a dotazy k masteringu
bambini di praga
Příspěvky:
3
Registrován:
21 úno 2018 22:25
Oblíbené žánry:
Dubstep, Techno,...
Booking:
eyescaffe.newgrounds.com
Ovlivní to výslednou kvalitu zvuku? V čem může být problém s nefunkčností ASIO? Děkuji za rady

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
129
Registrován:
22 bře 2017 13:07
Nie neovlivni to kvalitu. ASIO sa pouziva hlavne koli nizsej latencii pri pouzivani externych midi ovladacov (midi keyboardy a podobne) a ASIO ma zvacsia mensie pozaidavky na vykon CPU. Otazka znie preco ti to nefunguje. Skus popisat blizsie informacie co konkretne mas na mysli tym slovom "nefunkncost".

bambini di praga
Příspěvky:
3
Registrován:
21 úno 2018 22:25
Oblíbené žánry:
Dubstep, Techno,...
Booking:
eyescaffe.newgrounds.com
Díky. Nefunguje to tím způsobem, že když používám ASIO, tak nejde vůbec nic v FL studiu přehrát. Moc tomu nerozumím.

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
129
Registrován:
22 bře 2017 13:07
Pri nainstalovani su k dispozicii 2 rozne ovladace ASIO. FL ASIO a ASIO4ALL. Skusal si oba?

Uživatelský avatar
mtv music awards
Příspěvky:
757
Registrován:
17 lis 2012 17:01
Oblíbené žánry:
UK Hardcore, Hands UP, Hardstyle, Trance, Italo...
Bydliště:
Mars
Před puštěním FL, >VYPNI VŠE< co používá zvuk v pc, pokud ti něco běží. Přehrávače hudby, tv, videa ap.. Pak spusť FL nastav na ASIO. Pokud to nepomuže, přeinstaluj FL.

pan DJ
Příspěvky:
117
Registrován:
04 led 2017 09:56
Bydliště:
Hostivice
Doplnění: ovlivnit kvalitu to může v tom smyslu, že systémové ovladače mohou mít aktivní "vylepšení zvuku", což ti teda vjemem bude ovlivňovat mix :-)

ASIO4ALL není ASIO, už byste to mohli vědět 8)

P.


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host