Pluginy- nefunguje zvuk :(

Dotazy k pluginům v FL Studiu a k externím pluginům (efekty, syntetizéry)
bambini di praga
Příspěvky:
5
Registrován:
09 kvě 2017 21:14

Pluginy- nefunguje zvuk :(

Napsal: 14 kvě 2017 21:08 Příspěvek

Ahoj, stahnul jsme si nějaké pluginy, ale zvuk nefunguje :( Nevíte co s tím?

Díky Michal H.

kvalitní produkce
Příspěvky:
300
Registrován:
15 črc 2015 19:56
Oblíbené žánry:
Progressive House, Electro House, Uplifting Trance
stáhnul jsem si některé pluginy, nevíte co s tím ?


tak to jsi mě fakt pobavil :lolek: :lolek: :lolek:

napíšeš jsem že sis něco stáhnul, ale bližší info ? třeba co sis stáhnul ?

předpokládám že sis stáhnul crack nějakého placeného pluginu, tak se nediv že to nefunguje :)


btw : zkus zapnout zvuk :) :rofl: :rofl: :rofl:

bambini di praga
Příspěvky:
5
Registrován:
09 kvě 2017 21:14
Ahoj, děkuju za odpověď, i když mně vlastně vůbec nepomohla :) Stahoval sem tady na těchto stránkách: http://www.vst4free.com/index.php?plug-ins=Drumkits

Plugin se mi zobrazí na fruitu, ale zvuk nejde, přitom jiné samply a pluginy a co jsem měl už ve fruitu normálně jdou...

Lepší otázka? :)

Uživatelský avatar
vesnická diskotéka
Příspěvky:
63
Registrován:
22 bře 2017 13:07
Takze vetsina tychto nastrojov je rompler je nutne zistit ci su sample sucastou pluginu (dll) alebo su externe ako wav alebo podobne. Ak sa jedna o druhy pripad je nutne zistit ci si rozbalil/nainstaloval vsetky potrebne subory a ci su v spravnej zlozke. Ak by si upresnil, ktory konkretny si stiahol tak sa na to pozriem.

bambini di praga
Příspěvky:
5
Registrován:
09 kvě 2017 21:14
http://www.vst4free.com/free_vst.php?pl ... ne&id=1846

Stahoval sem tenhle Plugin. Děkuju moc za pomoc :)

Uživatelský avatar
vesnická diskotéka
Příspěvky:
63
Registrován:
22 bře 2017 13:07
Vyzera to na produkt tvoreny v maize sampler. Takze okrem samotneho dll suboru musis mat aj kniznicu ktora je v archive. Skontroluj ci si to rozbalil spravne aj s podadresarom v ktorm najdes subor s koncovkou mse. Inak ako nastroj ako taky nieje ziadna slava. Loopy nepouzitelne navyse vo fixnom bpm a drumkit nema velocity layers - teda nie je samplovany extra pre rozne urovne hlasitosti (ani round robin aj ked maize ma vraj podporu). Urcite najdes nieco lepsie ako je toto. Skus napriklad http://www.magix-audio.com/in/independence-free-sampler-software/ Independence free ktory ma celkom pouzitelny accoustic kit - free kniznica ma 2gb a je tam aj par inych mozno pouzitelnych nastrojov. Je to uz davno co som to mal kedysi nainstalovane. Je mozne najst takisto vela podarenych free soundfont (sf2, sfz) drum-kitov pre rozne zanre.

bambini di praga
Příspěvky:
5
Registrován:
09 kvě 2017 21:14
Děkuju stánu a uvidím :)


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host