Sampling in realtime

Propagace, copyright, vydávání hudby a vše, co se nevejde do ostatních sekcí.
Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
160
Registrován:
14 srp 2013 00:02
Oblíbené žánry:
Drum and bass
Bydliště:
arbuthnott, Britain

Sampling in realtime

Napsal: 29 lis 2015 22:17 Příspěvek

Jak jse da samplovat v reálném čase tak aby jsi z netu do edisonu nahrál co zrovna hraje, aby jsi to nemusel cele stahovat, napadlo me jenom ze bych z pc zvukovky dal kabel na externí do input ale bohužel mi v pc zvukovka najde, tak nevíte jestli to nejde nějak jinak? Jak jinak dostat zvuk co hraje v pc do mixaku flka. díky

Uživatelský avatar
produkční superstar
Příspěvky:
724
Registrován:
17 lis 2012 17:01
Oblíbené žánry:
UK Hardcore, Hands UP, Hardstyle, Trance, Italo...
Bydliště:
Mars

Re: Sampling in realtime

Napsal: 29 lis 2015 22:46 Příspěvek

Tak vyber vstup zvukovky v kanálu v mixu a nahod tam edison.

Uživatelský avatar
mtv music awards
Příspěvky:
785
Registrován:
06 kvě 2009 19:44
Oblíbené žánry:
trance, deep house, tech-house
Bydliště:
Náchod

Re: Sampling in realtime

Napsal: 30 lis 2015 09:23 Příspěvek

Na to je lepší stáhnout obyčejnej program na zpracování audia, třeba Audacity, který je zdarma. Tam si normálně vybereš, z jakýho kanálu chceš zvuk nahrávat, spustíš nahrávání a je hotovo.

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
160
Registrován:
14 srp 2013 00:02
Oblíbené žánry:
Drum and bass
Bydliště:
arbuthnott, Britain

Re: Sampling in realtime

Napsal: 07 pro 2015 13:29 Příspěvek

BTR vyber vstup zvukovky v kanálu v mixu, me to nejak nejde mohl bys prosim napsat podrobneji jak na to. trewore proc je lepsi na to pouzivat jiny program?

Uživatelský avatar
produkční superstar
Příspěvky:
724
Registrován:
17 lis 2012 17:01
Oblíbené žánry:
UK Hardcore, Hands UP, Hardstyle, Trance, Italo...
Bydliště:
Mars

Re: Sampling in realtime

Napsal: 08 pro 2015 04:24 Příspěvek

Nejlepší je opravdu externí soft př. GoldWave (mám ho i já http://www.flstudio.cz/viewtopic.php?f=13&t=3389 ), Audacity, WaveLab. Jednoduše v setupu vybereš svoji zvukárnu a nahrává to :tape: veškerý zvuk co zapneš v pc. V FL bývá problém s Asiem, ohledně externího nahrávání.

Uživatelský avatar
mtv music awards
Příspěvky:
785
Registrován:
06 kvě 2009 19:44
Oblíbené žánry:
trance, deep house, tech-house
Bydliště:
Náchod

Re: Sampling in realtime

Napsal: 08 pro 2015 22:06 Příspěvek

Přesně tak, v FLku můžeš nahrávat jenom přes ASIO, jenomže všechny běžný zvuky Windows nikdy přes ASIO netečou. Možná, že některý ovladače to nastavit umí, ale nikdy jsem se s tím nesetkal. Zatímco externí program typu Audacity umožňuje jediným kliknutím vybrat zvuky Windows a ty nahrávat.

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
160
Registrován:
14 srp 2013 00:02
Oblíbené žánry:
Drum and bass
Bydliště:
arbuthnott, Britain

Re: Sampling in realtime

Napsal: 15 pro 2015 23:01 Příspěvek

Ok tak díky už jsem teda stáhnul audacity


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host