ZVUKOVKY NASTAVENI A OVLADACE

Dotazy ke zvukovým kartám (ASIO), sluchátkám, reproduktorům, mikrofonům a dalšímu studiovému vybavení
Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
133
Registrován:
27 čer 2007 21:32
Bydliště:
MiddleEarth

Napsal: 14 úno 2008 18:47 Příspěvek

ta redukce je zbytecna, porad to bude jen jeden kanal (left, nebo right), nehlede na to, ze z cinchovyho vystupu mi leze jen digital. Jo, mix by to vyresil, ale tam uz kdyz kupovat mix, tak nakej kvalitnejsi kvuli zkresleni zvuku, do cehoz zase moc penez investovat nechci. Pac kamosi s kterejma budu hrat tak uz maj nakyho rodeca, takze by to bylo noseni drivi do lesa. Tady slo hlavne o zahrani si doma (training;) a to vyresi prave to zapojeni ktery jsem uvedl. Jinak mini "mix" jsem si koupil, zejtra dorazi, jen to neni mix, ale midikontroler ve "tvaru" mixu (s jeho funkcema).. uz se tesim :]
::music is my life . music is my soul::

Uživatelský avatar
v kotli nabito
Příspěvky:
381
Registrován:
20 dub 2007 16:27
Bydliště:
HUSTOKRUTODRSNOPRISNA PENTRIDGE

Napsal: 14 úno 2008 18:51 Příspěvek

no psal ze potrebujes vodposlech a tou redukci si pustis zvuk do predu do beden a do monitor zesiku ten digital nak nechapu a mix

Uživatelský avatar
v kotli nabito
Příspěvky:
381
Registrován:
20 dub 2007 16:27
Bydliště:
HUSTOKRUTODRSNOPRISNA PENTRIDGE

Napsal: 14 úno 2008 18:53 Příspěvek

samozdrejmne potrebujes ty redukce dve das je na main out a jeto
jen klasicky deleni sygnalu

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
133
Registrován:
27 čer 2007 21:32
Bydliště:
MiddleEarth

Napsal: 14 úno 2008 18:57 Příspěvek

ja zas nechapu jak mam dva vystupy z traktora, ktery se ve vystupu "slejou" do jednoho, zase rozdelit na dva. To proste nejde.
Digitalni vystup (spdif, raw, ac3)neni analogovej :) tzn. ze ho nemuzes jebnout treba do mixaku, zesiku, ale napr. do jinejch digitalnich zarizeni jako napr.. napr.. sakra.. ja ani nevim hele , ale popsany to mas tady:

http://en.wikipedia.org/wiki/Analog_sou ... ital_sound
::music is my life . music is my soul::

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
133
Registrován:
27 čer 2007 21:32
Bydliště:
MiddleEarth

Napsal: 14 úno 2008 18:58 Příspěvek

jo.. ad to klasicky deleni signalu : furt ale delis ten samej signal, ja mam dva na sobe nezavisly signaly ! o tom je rec
::music is my life . music is my soul::

Uživatelský avatar
v kotli nabito
Příspěvky:
381
Registrován:
20 dub 2007 16:27
Bydliště:
HUSTOKRUTODRSNOPRISNA PENTRIDGE

Napsal: 14 úno 2008 19:14 Příspěvek

ano chapu mas lr a potrebujes monitorovat levou a pravou ne

Uživatelský avatar
v kotli nabito
Příspěvky:
381
Registrován:
20 dub 2007 16:27
Bydliště:
HUSTOKRUTODRSNOPRISNA PENTRIDGE

Napsal: 14 úno 2008 19:14 Příspěvek

jinak co je digital vym

pan DJ
Příspěvky:
148
Registrován:
11 srp 2007 19:10

Napsal: 02 bře 2008 00:34 Příspěvek

Tak ja taky svojji troskou do mlyna. Koupil jsem na doporuceni kamarada, ktery tomu jak jsem zjistil vubec nerozumi :-), CREATIVE X-FI kartu asi za 3.500,- nebo tak nejak. No je interni ma predni panylek na mikrak, regulaci hlasitosti a dalsi konektory. vstupu ma hodne, da se pripojit 5.1 a 7.1 repraky. Jinak zvuk to dava 24bit ale zjistil jsem, ze FL studio podporuje jen 16bit export do mp3, takze smula :-) Jinak bych asi pri koupi dalsi zvukovky doporucoval externi (v jinych programech nez FL mi obcas sumi, ale to je asi nastavenim). Jinak spokojenost. Latenci mam tak 6ms (horsi kvalita), ovladace ASIO.

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
182
Registrován:
12 zář 2007 17:09
Bydliště:
Kopřivnice

Napsal: 14 říj 2008 20:43 Příspěvek

Prosim vas da se sehnat zvukova karta interni do 1500/2000 ,tak aby pri hrani na klavesach a nahravani by ta zvukovka stihala?
Obrázek
Obrázek
www.bandzone.cz/sionproduction
Old School and Underground Never-Forget

Uživatelský avatar
zlatá deska
Příspěvky:
1376
Registrován:
21 dub 2007 09:37
Bydliště:
Pustiny chaosu

Napsal: 15 říj 2008 20:47 Příspěvek

co maš za klavesy?

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
182
Registrován:
12 zář 2007 17:09
Bydliště:
Kopřivnice

Napsal: 15 říj 2008 20:52 Příspěvek

m-audio axiom 25 mam, uvazuju o tady tehle zvukovce

http://munstersounds.com/images/Behringer%20U-Control%20%20UCA202.jpg
Obrázek

Obrázek

www.bandzone.cz/sionproduction

Old School and Underground Never-Forget

Uživatelský avatar
zlatá deska
Příspěvky:
1376
Registrován:
21 dub 2007 09:37
Bydliště:
Pustiny chaosu

Napsal: 16 říj 2008 15:28 Příspěvek

s tou co maš v merku si nejsem moc jistej,na klavesach maš midi vystup tak koukej po zvukovce co bude mit midi vstup jinak nevim jak bys to propojil s klavesama,ale třeba se to taky da jen nevim jak :wink:
a nebo to jde normalně že tu zvukovku pichneš na USB? a zapneš keyboard a zvoliš si tu zvukovku??? a už jedeš? nevim ja to mam tak že mam keyboard propojenej přimo na zvukovku přes midi

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
182
Registrován:
12 zář 2007 17:09
Bydliště:
Kopřivnice

Napsal: 16 říj 2008 20:22 Příspěvek

tak to chci aj ja ze klavikaturu zapojim primo do zvukovky.Nevis o nake zvukovce externi,ktera by byla za prijatelnou cenu aby tam byl MIDI vstup/vystup.
Obrázek

Obrázek

www.bandzone.cz/sionproduction

Old School and Underground Never-Forget

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
182
Registrován:
12 zář 2007 17:09
Bydliště:
Kopřivnice

Napsal: 12 led 2009 11:14 Příspěvek

Prosim vas chtel bych se Vas zeptat jaky mate nazor na zvukovku Genius SoundMaker Live! 5.1jaky je vas nazor?Na audiocity.cz si ji pochvaluji ale chtel bych se zeptat jestli nekdo sni ma zkusenostiv praxi a jestli beze aj dobre pri midi kontlolerech dobre. :D
Obrázek

Obrázek

www.bandzone.cz/sionproduction

Old School and Underground Never-Forget

Uživatelský avatar
produkční superstar
Příspěvky:
664
Registrován:
12 črc 2007 07:48
Bydliště:
Těžký Těšín

Napsal: 14 led 2009 18:16 Příspěvek

Sion píše:Prosim vas da se sehnat zvukova karta interni do 1500/2000 ,tak aby pri hrani na klavesach a nahravani by ta zvukovka stihala?


ti to povím asi tak. Jestli umíš hrát na MIDI klávesy, tak na zvukovce opravdu nešetři, protože určitě budeš chtít ať to hraje reálně bez zpoždění ... ono u nového projektu ti to bude šlapat, ale u rozpracovaného projektu se ti to bude sekat když budeš mít buffer 128 cca 3 ms

Uživatelský avatar
Admin Van Buuren
Příspěvky:
4324
Registrován:
19 dub 2007 19:13
Booking:
winkoner@winkoner.com
Bydliště:
Prague [CZE][EU]

Napsal: 14 led 2009 20:39 Příspěvek

Sion píše:Prosim vas chtel bych se Vas zeptat jaky mate nazor na zvukovku Genius SoundMaker Live! 5.1jaky je vas nazor?Na audiocity.cz si ji pochvaluji ale chtel bych se zeptat jestli nekdo sni ma zkusenostiv praxi a jestli beze aj dobre pri midi kontlolerech dobre. :D
zvukárna je to skvělá, ale pro producenta bezcenná... jestli si jí chceš koupit na filmy a hry tak proč ne... za 850,- je na tohle fakt skvělá... pokud chceš ale zvukárnu na produkci tak di do nějaký externí zvukárny cenově minimálně ( pro domácí studio ) 2000,- s 2.0 zvukem a inputama na co potřebuješ, to už je na tobě...
VISIT MY WEBSITE : http://winkoner.com/
.: Forum :.
[ Pravidla ] [ Novinky ]
.: My Impact Around The World Wide Web :.
[ SoundCloud ] [ Facebook ] [ Youtube ]

Uživatelský avatar
zlatá deska
Příspěvky:
1376
Registrován:
21 dub 2007 09:37
Bydliště:
Pustiny chaosu

Napsal: 17 led 2009 11:41 Příspěvek


pan DJ
Příspěvky:
120
Registrován:
01 lis 2008 20:41

Napsal: 17 led 2009 13:50 Příspěvek

mam M-audio mobile pre, latenci mi ukazuje 6ms, ovladače asio, jinak s tou kartou jsem měl ze začátku dost problémů, myslel jsem že se zní zbláznim :D, originál driver vůbec nefugoval, když se vše nainstalovalo a zvukovka vypadala že je OK, zvukovka nešla, pak zase šíleně šuměla atd. no a po novym ovladači je vše ok, krásně čistej zvuk a latence je úžasná, nepozoruju nějaký zpoždění u kláves až ke kompu...

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
182
Registrován:
12 zář 2007 17:09
Bydliště:
Kopřivnice

Napsal: 18 led 2009 13:59 Příspěvek

m-audio mobile pre sem taky uvazoval cena je prijatela a jak psal winK externi zvukovka je lepsi na produkci aj podle mne.
http://midi.cz/default.aspx?s=m-audio&c=0&t=0&a=6&p=1 nasel sem tam M-audio Fast Track za 1000 prijemna to cena :D
Obrázek

Obrázek

www.bandzone.cz/sionproduction

Old School and Underground Never-Forget

Uživatelský avatar
pan kybic
Příspěvky:
2066
Registrován:
03 kvě 2007 11:42

Napsal: 18 led 2009 16:10 Příspěvek

fast track je taky dobrá ale nemá fntm napájení takže až budeš chtít nahrávat rep a pořídíš nějakej kvalitnější tak ti bude k ničemu
Obrázek

Uživatelský avatar
pan DJ
Příspěvky:
182
Registrován:
12 zář 2007 17:09
Bydliště:
Kopřivnice

Napsal: 18 led 2009 19:26 Příspěvek

dobra tak to zu stanu u te m-audio mobile pre,myslim ze ji mas aj ty ne? :D
Obrázek

Obrázek

www.bandzone.cz/sionproduction

Old School and Underground Never-Forget

Uživatelský avatar
pan kybic
Příspěvky:
2066
Registrován:
03 kvě 2007 11:42

Napsal: 18 led 2009 22:30 Příspěvek

myslíš velice správně
Obrázek

ejay :)
Příspěvky:
33
Registrován:
10 čer 2012 11:33
Nazdar ja vlastnim Pc zostavu staru uz asi tak 2 roky

Procesor-Intel core duo e 6550 2x 2.33
Ram-2x2000gb
Grafika-Nvidia 9600 512mb
Zvuk-CREATIVE X-FI XTREME AUDIO PCI-EXPRESS

No a na tvorbu hudby som si zaobstaral studiove monitori M-audio AV 40
potom midi klavesi taktiez od M-audio keyrig 49
a na ovladanie NI Traktor som si zaobstaral Behringer bcd 3000

tod je vsetko !!! :cigo:

Uživatelský avatar
mtv music awards
Příspěvky:
884
Registrován:
27 črc 2007 22:47
a v cem je probleem?? :D

bambini di praga
Příspěvky:
5
Registrován:
20 lis 2012 20:23
Má někdo zkušenost s touto zvukovkou?
http://kytary.cz/m-audio-fast-track/HN107849/

Mě přes ní z noŤasu jdou všechny zvuka a hudba, jen z FL nic


Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host